Tribes bezig met snelle uitrol in Amsterdam

Aanbieder van flexibele werkomgevingen Tribes gaat in hoog tempo verder met de uitrol van vestigingen. Het bedrijf heeft de opening aangekondigd van een nieuwe vestiging in Amsterdam.

Tribes opent de vijfde hoofdstedelijke vestiging in de Oval Tower, gelegen in het Arena Boulevardgebied in Amsterdam Zuidoost. De nieuwe vestiging zal na de zomer de deuren openen. Tribes huurt de begane grond en 2112 m² op de 11e en de 15e verdieping.

Tribes is bezig met een snelle uitrol van locaties in Amsterdam. Het bedrijf startte zes maanden geleden in de hoofdstad en wil hier doorgroeien naar 10 locaties. Nog geen maand geleden is de derde Amsterdamse Tribes vestiging op Businesspark Riekerpolder geopend, over een maand staat de opening van de vierde (én tweede) locatie op de Zuidas op de planning en daar wordt nog een vijfde aan toegevoegd.

De locatie in de Oval Tower is tevens de 14e vestiging van het hele Tribes netwerk door Nederland en België.  

De Oval Tower is met 95 meter het hoogste gebouw in Zuidoost, en is goed bereikbaar door de ligging tussen de belangrijkste snelwegen, en station Amsterdam Bijlmer op slechts 100 meter. In 2012 is het gebouw grootschalig gerenoveerd, en daarmee het eerste bestaande gebouw in Nederland met duurzaamheidslabel Leed Gold.

Tribes is aanbieder van een flexibele werkomgeving voor professionals met alle faciliteiten die de leden door de dag heen nodig hebben. Tribes biedt virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken in al zijn locaties. De komende maanden wordt het Tribes-netwerk in hoog tempo uitgerold.

Laatste nieuws

Evenementen