Adverteren met groot bereik
Indien u op een effectieve wijze vastgoedprofessionals wilt bereiken in Nederland, kunt u gebruik maken van de diverse communicatie middelen die PropertyNL te bieden heeft.

Magazine PropertyNL

Het magazine verschijnt 12x per jaar en bereikt maandelijks alle beslissers in de gehele vastgoedsector waaronder beleggers, ontwikkelaars, financiers, vastgoedadviseurs, advocatenkantoren, overheidsinstellingen, corporaties, architecten/ingenieursbureaus  en eindgebruikers.

Met uw advertentie/advertorial uiting scoort u 100% in de doelgroep van vastgoedprofessionals.

Zie de volgende link voor de tarieven, formaten en thema’s : thema- en tariefkaart

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief wordt elke werkdag verspreid onder vastgoedprofessionals met vermelding van het nieuws, transacties en loopbaan wijzigingen.

Op deze nieuwsbrief kunnen verschillende banners geplaatst worden zoals bijvoorbeeld topbanners, sidebanners en rectangles.

Zie ook de volgende link: thema- en tariefkaart

Website

Op deze website kunnen verschillende banners geplaatst worden zoals een sidebanner, rectangle of een skyscraper. Het plaatsen van een film/video is ook mogelijk.

Zie ook de volgende link: thema- en tariefkaart

Vestigingslocaties.nl

Het platform vestigingslocaties.nl biedt u als gemeente de mogelijkheid om landelijk bekendheid te geven aan al uw beschikbare kavels, bedrijventerreinen, kantoor-, winkel- en woonprojecten. Met een uitgebreide presentatie op het platform Vestigingslocaties.nl kunt u zich het hele jaar door presenteren aan beleggers, investeerders, ontwikkelaars en eindgebruikers.

Voor meer informatie en mogelijkheden, zie: Vestigingslocaties

PropertyDay

Als mediapartner van de Provada, geeft PropertyNL gedurende de drie Provada dagen de nieuwskrant PropertyDay uit. Deze nieuwskrant bericht over het nieuws en de deals die tijdens de Provada bekend wordt gemaakt.

Met uw advertentie uiting kunt u o.a. meer traffic genereren richting uw stand.

Zie ook de volgende link: PropertyDay

Locus Magazine

Het Locus Magazine wordt 2x per jaar verspreid met Het Financieele Dagblad. U bereikt daarmee ruim 126.000 belangrijke beslissers in de hogere echelons op de eindgebruikersmarkt.

Zie ook de volgende link: Locus Magazine

Who’s Who

PropertyNL Who’s Who biedt een compleet overzicht van alle Nederlandse vastgoedbeslissers, onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in het commercieel vastgoed. Met een advertentie of een bedrijfsprofiel blijft u een jaar lang onder de aandacht van uw doelgroep.

Zie ook de volgende link: Who'sWho

Voor meer informatie over de mogelijkheden:

Reinier Trel                            
trel@propertynl.com             
088 776 73 49

Charles Truijen
truijen@propertynl.com
088 776 73 75