Tribes opent tweede vestiging in Utrecht

Tribes huurt per 1 september 2016 circa 3400 m² kantoorruimte met 35 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Smakkelaarsburgt aan de Leidseveer 210 in Utrecht. 

Het kantoorgebouw ligt in het centrum van Utrecht, tegenover het NS-station. In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance transformeert DTZ Zadelhoff de entree van de A-kern.

Tribes opent hiermee de tweede vestiging in Utrecht. De eerste vestiging werd in december 2015 geopend op het bedrijvenpark Papendorp, in het Segoya-complex.

Na vestigingen in Brussel, Eindhoven, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Utrecht en aan de Amsterdamse Zuidas, is dit de achtste locatie van het Mobile Office concept 3.0. Tribes biedt flexibele kantoren, vergaderzalen en werkplekken, met voorzieningen zoals een stomerij, fitness en een restaurant.

De Smakkelaarsburcht ligt in het hart van het stationsgebied en heeft een totale omvang van 12.365 m² kantoorruimte. Tribes zal zjn concept uitrollen, bestaande uit onder andere een fitness, stomerij, espressobar, barbershop, tailors en massages. De Smakkelaarsburcht is in1981 gebouwd en in 2002 geheel gerenoveerd.

Diverse (overheids)bedrijven zijn gevestigd aan het Leidseveer dichtbij NS-station Utrecht Centraal, zoals Prorail, Eurail.com, Snappet Holding en Greenpeak Technology.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd bij deze transactie, in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.