D-reizen huurt winkelruimte op Marktveldplein in Vught

Green Real Estate heeft een huurovereenkomst gesloten met D-reizen in het centrum van Vught.

De nieuwe winkel in het woonwinkelgebied Marktveldplein heeft een oppervlak van circa 100 m2 en gaat zaterdag 1 juni open.

De winkel van D-reizen is gehuisvest op de begane grond van gebouw het Raadhuys aan de Raadhuisstraat 20. Het Raadhuys is een woon-winkelcomplex met 62 appartementen en penthouses en 9 winkels. Het maakt deel uit van nieuwbouwontwikkeling Marktveldplein in het oostelijk deel van het centrum van Vught.

Andere retailers die sinds de oplevering in december 2023 zijn gehuisvest op de begane grond van het Raadhuys zijn onder andere Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en HEMA.

Fase 2

Half mei 2024 start de bouw van fase 2 van Marktveldplein. Dit omvat de bouw van het Koetshuis met 12 appartementen, 3 patiowoningen en een horecaruimte direct gevolgd door de bouw van De Baron met 10 appartementen en 3 winkels.

Marktveldplein is een ontwikkeling van Green en wordt gerealiseerd in samenwerking met Bouwaccent en BurgtBouw. Het totale plan voor het Marktveldplein omvat woningen met een  ondergrondse parkeervoorziening, moderne winkels en een grote, groene daktuin op de winkel van Albert Heijn. In totaal worden er 87 nieuwbouwappartementen en penthouses gebouwd waarvan 12 huur- en 75 koopwoningen.