Slokker Vastgoed ontwikkelt Eiland 4 Rengerswetering

In aansluiting op de positieve besluitvorming in het voorjaar heeft burgemeester Melis van de Groep van de gemeente Bunschoten met Maarten van Gessel van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Arjan de Vries van Slokker Vastgoed een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van Eiland 4 van de nieuwbouwwijk Rengerswetering.

Met het tekenen van de overeenkomst neemt Slokker Vastgoed de ontwikkeling van Het Gooi en Omstreken over. Deze ontwikkeling betreft onder andere 36 appartementen, 27 rijwoningen, 14 rug-aan-rugwoningen en een supermarkt. Daarnaast zal Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken 30 sociale huurappartementen en 22 zorgappartementen afnemen van Slokker Vastgoed.
Slokker Vastgoed is sinds 2018 betrokken bij de ontwikkeling van Eiland 4. Inmiddels is een groot deel van Rengerswetering gerealiseerd op de eerste drie eilanden. Het vierde eiland zal naast woningen ook voorzieningen bevatten: een openbaar park, een basisschool en de reeds genoemde supermarkt met daarnaast nog een horeca gerelateerde voorziening.

Het plan biedt ruimte voor startersappartementen die volgens het concept CoCo by Slokker ontwikkeld zullen worden. Het zijn slim gebouwde en ingedeelde appartementen waarbij bewoners gemeenschappelijke voorzieningen kunnen delen.