Amsterdam The Style Outlets gaat op 26 november open

Amsterdam The Style Outlets, het eerste outlet center in de Randstad, wordt op 26 november geopend.

Onder andere Adidas, Björn Borg, Guess, New Balance, Nike, O’Neil, Puma, Salomon en The Kooples openen een winkel in het outlet center. In de komende maanden maakt het complex de andere merken bekend. Naast winkels biedt Amsterdam The Style Outlets op het historische SugarCity-terrein cafés, restaurants en concierge services.

De architectuur van het complex bevat elementen die lijken op oude fabrieksgebouwen. Doordat het outlet center gebouwd wordt op palen en aan het water ligt, lijkt het vrijwel uit het water op te rijzen, een verwijzing naar de traditionele Amsterdamse bouwstijl.

Amsterdam The Style Outlets ligt aan de N200, vlak bij de Amsterdamse ringweg en diverse snelwegen. Op het terrein is plaats voor 200 fietsen en 2200 auto’s. Ook is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer; het ligt naast treinstation Halfweg–Zwanenberg.

Ontwikkelaar Neinver is een samenwerking aangegaan met inspectie- en certificeringsorganisatie SGS voor de beste veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van corona.