Holland Financial Center in Symphony-gebouw

De drie bovenste verdiepingen van Symphony aan de Amsterdamse Zuidas gaan verder als Financial Offices, een bedrijvencentrum voor ondernemingen in de financiële sector.

In Symphony, aan het Gustav Mahlerplein 109–115 in Amsterdam, heeft Financial Offices in totaal 2000 m² gekocht. De vorige eigenaar was de Stichting Holland Financial Center. Salóme Willemsen en Arnoud Hoogendoorn zijn de initiatiefnemer van het nieuwe Financial Offices.

Financial Offices biedt kant-en-klare kantoren (gestoffeerd en gemeubileerd) aan met alle bijbehorende diensten, zoals ICT, telefonie, beveiliging, schoonmaak en administratieve ondersteuning. Financial Offices beschikt op de 26e verdieping over een eigen servicebalie die de gasten ontvangt, facilitaire diensten biedt en de verhuur van de vergaderzalen regelt. Voor startende en ambulante bedrijven heeft Financial Offices ook een aantal flexplekken beschikbaar. Enige voorwaarde voor huur is dat de bedrijven en organisaties actief zijn in of voor de financiële sector.

De aankoop is tot stand gekomen door bemiddeling van vastgoedadviseur Paul Vismans.