Axeco en Avedon nieuwe huurders aan de Apollolaan in Amsterdam

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Axeco en met Avedon voor langjarige huurovereenkomsten voor kantoorruimte aan de Apollolaan te Amsterdam.

Het gehuurde Van Axeco betreft de gehele vierde verdieping van Apollolaan 171 met een oppervlakte van circa 880 m². Het contract is 1 maart ingegaan. Axeco is een fusie en overname boetiek en participatiemaatschappij.

Avedon Capital Partners sloot een huurovereenkomst gesloten circa 615 m² kantoorruimte op de derde verdieping en het contract is 1 februari ingegaan. Avedon Capital Partners is een investeerder die uitzonderlijke ondernemers en managementteams van nichemarkt leidende bedrijven ondersteunt om ambitieuze groeiplannen te realiseren.

OMA

Apollolaan 171 is een state-of-the-art kantoorgebouw van 6600 m² in Amsterdam, dat in opdracht van Kroonenberg Groep ontworpen werd door OMA / David Gianotten. Het resultaat is een eigentijds kantoor dat afgestemd op de omgeving.

Kroonenberg Groep werd bij de verhuur van Apollolaan 171 geadviseerd door CBRE en Van Gool Elburg. Axeco werd bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate, Avedon door Area Occupier Solutions.