Van Stapele Koekmakerij verhuist binnen Amsterdam

Columbia Threadneedle heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Van Stapele Koekmakerij voor de huur een winkelpand in Amsterdam-Centrum.

De koekjesmaker huurt zo’n 300 m² aan winkel- en kantoorruimte aan Rokin 17. De winkel aan het Rokin is gevestigd in een historisch pand uit 1876 en is onlangs gerenoveerd. Het pand heeft een begane grond van 271 m², die is omgebouwd tot een ruime winkel, en een kantoorruimte van 40 m² op de eerste verdieping. Op dinsdag 30 april 2024 opent Van Stapele Koekmakerij officieel haar deuren.

Van Stapele Koekmakerij is nu gevestigd in een klein pand in de Heisteeg, ook in het centrum van de hoofdstad. Ze maken slechts één soort koek en die is zo geliefd dat er dagelijks een lange rij mensen voor de deur staat. De reden voor verhuizing is dat de winkel uit haar jasje is gegroeid. De nieuwe winkel aan het Rokin is veel groter, heeft een breed front en een plein voor de deur waar klanten meer ruime hebben om te wachten totdat ze aan de beurt zijn.

Verhuurder Columbia Threadneedle werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE en huurder Van Stapele Koekmakerij door Bienco.