Winkeltransacties in het oosten

In Almelo, Apeldoorn, Barneveld en Emmen zijn winkels verhuurd en in Oldenzaal bedrijfsruimte.

Urban Interest heeft de winkelruimte aan De Galerij 1 te Almelo van 330 m² verhuurd aan de ANWB. Hiermee verhuist de huidige ANWB-winkel naar de andere kant van het Marktplein. De huurovereenkomst gaat in per 1 april.

Dreef Beheer heeft per 1 januari voor 5+5 jaar de winkelruimte van 84 m² aan het Ordenplein 52 in Apeldoorn verhuurd aan een sushi afhaalrestaurant.

Avado Logistics huurt per 1 februari voor een periode van 5 jaar 815 m² kantoorruimte en 3393 m² warehouse aan de Hanzepoort 12–14 in Oldenzaal.

Een particuliere belegger heeft eind vorig jaar het restaurant van 400 m² aan de Oudegracht 59 in Utrecht verhuurd aan Uno Fusion.

Uniek Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurders, in Apeldoorn collegiaal met Thoma Post Makelaars Apeldoorn en in Oldenzaal collegiaal met Snelder Zijlstra Makelaars.

 

Schuurman Schoenen heeft de winkel van 550 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, aan het Raadhuisplein 41/A te Barneveld gehuurd. De opening staat gepland in dit voorjaar. Ook huurden zij de winkelruimte aan de Burgemeester van Nispenstraat 1-04 in Doetinchem.

Uniek Bedrijfsmakelaars adviseerde de huurder.

 

Die Grenze opent medio april 2021 een winkel van 720 m² in winkelcentrum Angelslo (Landschaplaan 66–76 in Emmen).