Weer drie winkels verhuurd in nieuwe Marktveldplein in Vught

Green Real Estate heeft met Bakkerij van Keulen, opticien Pearle en Bruna langjarige huurovereenkomsten gesloten in het nieuwe woon-winkelgebied Marktveldplein in het centrum van Vught.

Bakkerij van Keulen huurt een winkel van circa 155 m² aan het Baron van Hövellplein 3. De winkel van opticien Pearle aan de Raadhuisstraat 12 heeft een oppervlak van circa 170 m² en boeken- en tijdschriftenketen Bruna sloot een langjarige huurovereenkomst voor een winkel aan het Baron van Hövellplein 3 met een oppervlak van circa 254 m².

De winkels maken deel uit van het Raadhuys, een nieuwbouwcomplex met 62 appartementen en penthouses, 9 winkels en een horecaruimte. Met de genoemde gesloten verhuurovereenkomsten is er nu nog één winkel één horecaruimte met terras te huur.

Marktveldplein is een nieuwbouwontwikkeling in het centrum van Vught. Het voormalige winkelcentrum de Marktveldpassage is ten behoeve van de nieuwbouw gesloopt. De oplevering wordt verwacht in december 2023. De winkels zullen naar verwachting gefaseerd openen gedurende het eerste kwartaal van 2024.

Woningen

Het totale plan voor het Marktveldplein omvat kwalitatief hoogwaardige woningen met een volledig ondergrondse parkeervoorziening, moderne winkels en een grote, groene daktuin op de winkel van Albert Heijn. In totaal worden er 87 nieuwbouwappartementen en penthouses gerealiseerd waarvan 12 huur- en 75 koopwoningen.

Marktveldplein is een ontwikkeling van Green Real Estate. De ontwikkeling is in handen van gedelegeerd ontwikkelaar Bouwaccent en bouwer BurgtBouw. Bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten voor de winkels is Green Real Estate begeleid door Pact Retail. Bakkerij van Keulen is in deze transactie begeleid door Univast Retail.