Van der Meijden Vastgoed koopt kantoorgebouw De Kroon in Arnhem

Een particuliere belegger uit Veenendaal heeft kantoorgebouw De Kroon aan de Kronenburgsingel 4 in Arnhem overgenomen van Hanzevast.

De Kroon heeft een vloeroppervlak van 8320 m², beschikt over 150 parkeerplaatsen op eigen terrein en is nog langjarig 100% verhuurd aan UWV, die het gebouw sinds de bouw in 1984 in gebruik heeft. Het gebouw ligt op een zichtlocatie aan de N325 en ligt tevens recht tegenover de hoofdingang van winkelcentrum Kronenburg.

Volgens Het Kadaster lag de koopsom op € 9,5 mln. 

Van der Meijden Vastgoed is een particuliere belegger en ontwikkelaar in bedrijfsmatig vastgoed. De laatste jaren investeert het multidisciplinaire vastgoedbedrijf onder andere door samenwerkingsverbanden met marktpartijen en investeerders in toenemende mate in transformatie- en herontwikkelingsprojecten alsmede nieuwbouwprojecten van woningen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Hanzevast door middel van een gestructureerde verkoop bij de totstandkoming van deze transactie. ACE Real Estate adviseerde koper bij de aankoop.