Time Equities verkoopt kantorencomplex in Capelle aan den IJssel

Time Equities verkoopt het kantorencomplex aan de Essebaan 63-69 in Capelle aan den IJssel aan Reek & WJ Vastgoedontwikkelingen.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 4,5 mln.

Het complex staat op een zichtlocatie langs de rijksweg A20 (Rotterdam–Utrecht) en dicht bij de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Het omvat in totaal vier geschakelde kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van ruim 8.200 m² kantoor- en bedrijfsruimte. Het gebouw is gedeeltelijk verhuurd aan verschillende bedrijven en heeft een energielabel A++.

Time Equities is bezig met het herstructureren van zijn vastgoedportefeuille en verkocht daarom onlangs ook een kantoorvilla in Velp. Door de panden te verkopen, kan het investeren in gebouwen die beter aansluiten bij de toekomstige groeiambities.

De koper, Reek & WJ Vastgoedontwikkelingen, zal het complex verder exploiteren als onderdeel van een kantorenconcept Finest Offices. Dit is de tweede locatie van Finest Offices. De ambitie is in de komende jaren een landelijk dekkend netwerk op te bouwen.

Time Equities werd in deze transactie commercieel bijgestaan door De Mik Real Estate Partners en juridisch door Bilt Advocaten. De koper werd geadviseerd door JLL.