Slokker Vastgoed en Bouwinvest tekenen turnkey-overeenkomst voor 48 appartementen in Zeist

Slokker Vastgoed en het Bouwinvest Residential Fund hebben een turnkey-overeenkomst getekend voor 48 duurzame appartementen in het project ‘Licht & Lucht’ in Zeist.

Het project is gelegen in de wijk Kerckebosch in Zeist. Het project ‘Licht & Lucht’ is een ontwerp van Klunder Architecten te Rotterdam. De appartementen variëren in grootte van 55 tot circa 104 m² gebruiksoppervlak en worden duurzaam gebouwd. De appartementen worden voorzien van zonnepanelen én individuele warmtepompen, die aangesloten zijn op meerdere collectieve bodemlussen. De gebouwen gaan door het ontwerp en kleurgebruik op natuurlijke wijze op in de bosrijke omgeving en zijn volledig ingepast in het landschap.

De bouw van de appartementen start naar verwachting in oktober 2020 en is in handen van Slokker Bouwgroep vestiging Huizen. De oplevering staat gepland voor 1ste kwartaal 2022.

Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. De gemeente Zeist en woningcorporatie Woongoed Zeist werken samen met projectontwikkelaars zoals Slokker Vastgoed aan het uitbreiden van deze wijk.

Capital Value begeleidde Slokker Vastgoed bij de transactie.