SENS real estate, LIFE NL en Stebru tekenen voor ‘Downtown’ in Rotterdam

Projectontwikkelaars SENS real estate en LIFE NL zijn een samenwerking aangegaan met Stebru voor de realisatie van woontoren Downtown te Rotterdam.

In Downtown naast de Witte de Withstraat komen in totaal 196 appartementen, waarvan 134 in de koopsfeer variërend van 40 tot 158 m² en 32 huurappartementen voor starters die door Havensteder zullen worden verhuurd. Tevens wordt er een zorgprogramma met 30 studio’s voor zorgverstrekker Antes op één verdieping in Downtown gerealiseerd met een eigen zelfstandige entree.

Downtown Apartments is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen projectontwikkelaars SENS real estate en LIFE NL en bouwer Stebru. Het adviseursteam bestaat naast OZ architects, verder uit Wolf Dikken, IMd ingenieurs en TW3.

Downtown Apartments is een ontwerp van OZ architects en is ontworpen met alzijdig levendige gevels waar grote buitenruimtes zijn gesitueerd. Het gebouw beschikt over een rijke mix aan woningtypen: studio’s, 2-3 kamerappartementen, penthouses en tweelaagse lofts.