Ruim een derde van The Flow al verhuurd

Van het nog te bouwen kantoorgebouw The Flow, gelegen in de Amsterdamse Houthavens aan ’t IJ, is 2200 m² verhuurd.

De duurzame ontwikkeling aan de Moermanskkade heeft een totale oppervlakte van circa 6000 m² en is ontworpen door Roberto Meyer van MVSA. Projectontwikkelaar ToBeDeveloped heeft getekend voor de huur van circa 500 m² en één parkeerplek. MVSA Architects heeft getekend voor de huur van circa 1200 m² en vier parkeerplekken. De derde huurder betreft Giarte Media Group, die tekende voor 500 m² en vier parkeerplaatsen. Giarte Media Group is een onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en IT-outsourcing.

The Flow bestaat uit zes verdiepingen en krijgt, naast BREEAM, een WELL Building Standard certificering. De rooftop venue biedt uitzicht over ’t IJ en is tevens de plek van het restaurant en de digital boardroom met holodeck. In de parkeergarage komt een wellness met fitness en opstelplaatsen voor elektrische auto’s en fietsen.

Savills zegt voor de resterende 3800 m² met verschillende kandidaten in gesprek te zijn.

De verhuurder werd bij deze transacties geadviseerd door Savills, die in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield verantwoordelijk is voor de verhuur van Flow.