Robert Lodder nieuwe managing director property management EMEA van CBRE

Robert Lodder is benoemd tot managing director property management EMEA bij CBRE.

In deze nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor CBRE’s dienstverlening op het gebied van property management in continentaal Europa.

Het Property Management team van CBRE houdt zich bezig met het duurzaam financieel, technisch en commercieel beheer van vastgoed. Het team helpt klanten met hun strategische beslissingen rondom de waarde-optimalisatie van commercieel vastgoed. Daarnaast neemt het facilitaire zaken uit handen van zowel vastgoedeigenaren als eindgebruikers.

Het team is actief in alle Europese landen. Dagelijks houden zo’n 2300 medewerkers zich bezig met alle facetten van property management en beheert het meer dan 50 miljoen m².

In zijn nieuwe rol zal Lodder zich inzetten op het verder versterken van de internationale samenwerking. Ook zal hij zich met het team richten op het ontwikkelen van nieuwe, data- en technologiegedreven producten en processen.

Mark Spiering heeft per 1 januari de verantwoordelijkheden voor Property Management binnen Nederland overgenomen, als head of property management voor CBRE Nederland.

Naast zijn nieuwe rol blijft Lodder actief als bestuurslid van CBRE Nederland.