Reales verkoopt nieuwbouwwoningen in Alphen aan den Rijn aan beleggers

Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer en een groep private beleggers heeft het project UPP Living gekocht.

Onlangs heeft Reales de nieuwbouwontwikkeling te weten UPP Living in het centrum van Alphen aan den Rijn verkocht. De ontwikkeling betreft in totaal 190 woningen en 162 ondergrondse parkeerplaatsen, waarvan er 125 zijn aangekocht door SPF en 37 door de groep private beleggers.

Reales heeft als risicodragend ontwikkelaar het voormalige L’Oréal-kantoor aan de Dr. AD Sacharovlaan 2 in Alphen aan den Rijn ontwikkelt tot een woningbouwontwikkeling van 190 woningen, verdeeld over twee bouwdelen, en ondergrondse parkeervoorzieningen. De ontwikkeling bestaat uit een gebalanceerde mix van woningen in het sociale, middeldure en vrije sector huursegment van 53 m² tot circa 107 m².

Reales heeft aan Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer 127 woningen waarvan 121 vrijesector- en 6 middeldure woningen verkocht, alsmede 125 parkeerplaatsen. Een groep van private beleggers heeft de overige 63 woningen en 40 parkeeplaatsen verworven. Dat programma ziet toe op 48 sociale- en 15 middeldure woningen.

De ontwikkeling kenmerkt zich door de hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit waarbij in nauw overleg met gemeente en omwonenden tot een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling tot stand is gekomen. De gebalanceerde mix van sociale, middeldure en vrije sector woningen sluit naadloos aan op de huidige woningvraag en de bestaande woningvoorraad in Alphen aan den Rijn.

De benodigde omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk en de start bouw staat gepland voor het einde van het jaar. Aannemer Ouwehand Bouw uit Katwijk is verantwoordelijk voor de realisatie van het project.

Reales is in deze transactie bijgestaan door Capital Value en VBC Notarissen.

Laatste nieuws

Evenementen