Prijswinnend Sterrenburg nu helemaal vol

Met de komst van de populaire modeketen terStal en een uitbreiding van de bestaande Kruidvat, is Full Service Center Sterrenburg in Dordrecht nu volledig gevuld.

Kedlingwinkel terStal komt neemt de plaats van de voormalige Big Bazar-winkel die in septemer 2023 als gevolg van het faillissement van de koopjesketen de deur moest sluiten. TerStal biedt een breed assortiment aan kleding en accessoires voor het hele gezin, en is volgens Wereldhave, eigenaar van FSC Sterrenburg,  een waardevolle aanvulling is op de diversiteit van het winkelaanbod in het centrum

Kruidvat, al jaren een vertrouwde naam binnen het winkelcentrum, heeft recentelijk haar winkeloppervlakte uitgebreid. Hierdoor kan het haar klanten beter van dienst zijn met een breder assortiment.

Marvin de Roode, asset manager van Sterrenburg, is verheugd over deze ontwikkelingen. 'Het feit dat we nu volledig verhuurd zijn, is een bevestiging van de aantrekkingskracht en het succes van ons overdekte centrum.'

Beste van Nederland

Het succes van Sterrenburg is niet onopgemerkt gebleven. Eerder dit jaar is Sterrenburg door een vakjury van de Kern Jaarprijs verkozen tot beste winkelcentrum van Nederland.