PingProperties verlengt financiering Ibis-hotel op Schiphol

PingProperties heeft de financiering van het Ibis Styles Amsterdam Airport-hotel, aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost, vroegtijdig verlengd bij ING.

De verlenging van de financiering is door PingProperties zelf tot stand gebracht.

PingProperties heeft het gebouw ‘Skymaster’ in 2005 aangekocht. Het is na een herontwikkeling in 2016 nu in gebruik als Ibis Styles Amsterdam Airport hotel. Het hotel ligt naast het Amsterdamse Bos op Schiphol-Oost, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Zo kondigde KLM aan in de nabije toekomst direct tegenover het hotel zijn hoofdkantoor te vestigen. Ook PingProperties heeft vergaande ontwikkelingsplannen. Het heeft de intentie om het hotel verder uit te breiden tot een totaal van 266 kamers. 

Ibis Styles Amsterdam Airport is een duurzaam lifestyle hotel met 141 kamers, een restaurant, een bar en een lounge & gym voor ontspanning. Gezien de ligging nabij luchthaven Schiphol is het een aantrekkelijke locatie voor zowel nationale als internationale gasten. PingProperties voert samen met het hotelteam zelfstandig het dagelijks management.