Orange Capital Partners koopt drie A1-winkelpanden in Amersfoort

Orange Capital Partners (OCP) heeft haar positie in de Nederlandse retailmarkt uitgebreid met de aankoop van drie prominente A1 winkelpanden in het centrum van Amersfoort.

Het betreft panden aan de Langestraat 39 en Utrechtsestraat 10/12, inclusief een bovenwoning. De koopprijs bedraagt volgens het Kadaster € 5,4 mln.

“Deze investering is een belangrijke volgende stap in onze ambitieuze groeistrategie. In minder dan een jaar tijd hebben we voor maar liefst €50 miljoen aan winkelpanden in binnensteden verworven voor ons winkelfonds, Orange Prime Street”, zo verklaart Hidde van Duren.
De focus van OCP blijft om vanuit 'een sterk geloof in de toekomst van fysiek winkelen' gericht aankopen te doen in de dynamische centra van de Top20-steden van Nederland. Van Duren verwacht dat het Orange Prime Street-fonds zal doorgroeien naar een portefeuille van €100 mln.

De transactie in Amersfoort werd namens koper begeleid door City Real Estate en Bettings. De verkopende partij werd vertegenwoordigd door Brickstone.

img
Redacteur
Profiel