Oplevering 123 huurwoningen in Arnhem aan SPF Beheer

Draisma Klok heeft net voor de zomer het project Avenu 1895 in Arnhem opgeleverd aan SPF Beheer.

Het nieuwbouwproject aan de B.P. Verschuerstraat en Van Oldebarneveldtstraat bestaat uit 123 moderne nieuwbouwappartementen inclusief parkeergarage nabij het centrum van Arnhem en is volledig bestemd voor de vrije verhuursector. De appartementen zijn verdeeld over vier woonblokken en zijn gelegen rondom een binnentuin.
Oplevering op gepaste wijze

De oplevering van het project door VOF Draisma Klok aan SPF Beheer heeft op gepaste wijze plaatsgevonden. KlokGroep is de projectontwikkelaar, Draisma de bouwer. SPF Beheer heeft de woningen aangekocht namens Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer en verhuurt de appartementen in de vrije sector.

Inbo architecten zorgde voor het ontwerp. Het resultaat is een moderne invulling van het gebied met vier gebouwen, opgetrokken uit ambachtelijk metselwerk. Het woonblok dat centraal in de binnentuin is gelegen, onderscheidt zich door de witte, gestucte buitengevel die op termijn zal begroeien.

De herinrichting van dit gebied is een initiatief geweest van de Gemeente Arnhem, VOF DraismaKlok en SPF Beheer.

SPF Beheer verzorgt het vermogensbeheer voor Stichting Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer en beheert als zodanig een vastgoedbeleggingsportefeuille van circa 2 miljard euro.

 

Laatste nieuws

Evenementen