Nieuwe huurders en verlengingen in kantoorgebouw De Leuve in Rotterdam

Leadgate Europe en LexLeagalMasters huurden in totaal circa 400 m² in De Leuve in Rotterdam, acht andere huurcontraxcten werden verlengd.   

Leadgate is een online marketing bureau met een volledige focus op de IT-branche. LexLegalMasters verleent diensten als (interim) Corporate Legal Counsel, Contractmanager, bedrijfsjurist en consultant.

Tevens werden er binnen het gebouw 8 huurcontracten verlengd met een totaal metrage van circa 3363 m² door Wave, Guurink, Wybenga cs, Rotterdam CS – Rithm, Hike One, Robes Schuldsanering, VCC Rijnmond en Van Es Gerechtsdeurwaarders.

De Leuve is een kantoorgebouw aan de Schiedamsedijk in het verlengde van de Witte de Withstraat tegenover de Leuvehaven in het centrum van Rotterdam. De kantoorvloeren zijn licht, flexibel in te delen en hebben uitzicht op de Erasmusbrug, ‘De Rotterdam’ en de Leuvenhaven. Het gebouw omvat bijna 6.931 m² waarvan er nog circa 2.366m² beschikbaar is voor verhuur.

De Lobel & Partners adviseerde de verhuurder in het commerciële verhuurtraject in collegiale samenwerking met vastgoedbeheerder NN Vastgoedmanagement. Leadgate Europe werd geadviseerd door Colliers International.