Nieuwe Developers in dienst bij Ballast Nedam Development

Bij Ballast Nedam Development zijn Richard van Kleef (Senior Developer), Bartjan van der Sloot (Senior Developer), Mark Swane (Developer) en Stacy van den Brink (Developer) in dienst getreden.

Richard van Kleef maakt de overstap naar Ballast Nedam Development als Senior Developer. In zijn laatste functie was hij Commercieel Manager bij Van Wijnen. De afgelopen jaren heeft hij bij verschillende grote spelers in de Nederlandse bouw en vastgoedmarkt gewerkt aan tenders op zowel commercieel als conceptueel niveau.

Bartjan van der Sloot werkt als Senior Developer bij Ballast Nedam Development. Hij maakt de overstap van Projectontwikkelaar bij Strukton Worksphere en neemt jarenlange ervaring mee vanuit verschillende ontwikkelings- en consultancyrollen op het gebied van residentieel, commercieel en circulair vastgoed.

Mark Swane is bij Ballast Nedam Development begonnen als Developer. In zijn laatste rol was hij projectleider bij Dura Vermeer, daarvoor werkte hij bij Heijmans. Door zijn ruime ervaring in de bouw en vastgoed weet hij in elk project verschil te maken.

Stacy van den Brink is gestart bij Ballast Nedam als Developer met een specialisatie in gezonde verstedelijking. Hiervoor werkte zij bij Dura Vermeer. Stacy heeft een scherpe blik op de gebiedsontwikkeling van de toekomst en combineert haar werk als Developer met research and development.