Nedstede koopt winkelcomplex aan Eerste Oosterparkstraat

Nedstede heeft een winkelcomplex van circa 2000 m² aan de Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam gekocht.

Van het winkelcentrum wordt 1050 m² langjarig verhuurd aan Ahold, die hier een filiaal van Albert Heijn zal vestigen. Het nieuwe winkelcomplex ligt aan de Eerste Oosterparkstraat 68-100 in het Amsterdamse stadsdeel Oost.

Het betreft circa 2000 m² aan winkelruimten in een nieuwbouwcomplex in klassieke Amsterdamse stijl, door Nedstede aangekocht van woningbouwvereniging Stadgenoot. De gehele begane grond van het object bestaat uit 7 commerciële units, waarvan nog circa 950 m² beschikbaar is voor verhuur.

Uit het Kadaster blijkt dat Nedstede € 7,3 mln excl. omzetbelasting betaalde voor het complex.

Bij de totstandkoming van de koopovereenkomst liet Nedstede zich vertegenwoordigen door Cushman & Wakefield. CBRE trad op voor Stadgenoot. Nedstede tekende de leveringsakte in februari 2019.

De  Eerste Oosterparkstraat begint bij de Amstel en eindigt bij het Oosterpark en er bevinden zich onder meer een Etos, Blokker, verschillende lokale ondernemers en diverse restaurants. Op loopafstand stopt bovendien de metro bij halte Wibautstraat en ook vanaf de Ring A10 is het winkelcentrum gemakkelijk te bereiken. Bovendien ligt het OLVG er om de hoek.

Nedstede’s ceo Michael van de Kuit: ‘Deze straat wordt steeds aantrekkelijker en er wordt enorm in dit gebied geïnvesteerd door zowel publieke als private partijen. Daar maken wij met Nedstede uiteraard graag deel van uit.’