Necron realiseert Steigenberger Intercity Hotel bij Schiphol

Necron NL heeft 0,8 ha grond gekocht op Schiphol Trade Park voor de ontwikkeling van een Steigenberger Intercity Hotel met ParkHouse.

Het Hotel en ParkHouse zijn ontworpen door Renner-Suter Architecten en Rau Architecten. De ontwikkeling is de eerste fase van een groter gebied (Ellipse Park) waarvoor Necron en STP (Schiphol Trade Park) een koopovereenkomst hebben getekend. Necron NL is een volledige dochteronderneming van Necron Holding uit Zug, Zwitserland.

De Ten Brinke Group is aangetrokken om het ellipsvormige project te bouwen.

Het viersterrenhotel IntercityHotel komt vlakbij het treinstation van Hoofddorp met directe toegang tot de A4. Het pand zal bestaan uit vergader- en evenementenruimtes, een restaurant, een indoor fitnessruimte en een spa. De opening is gepland voor 2021.

Het hotel wordt geëxploiteerd door IntercityHotel, een van de vijf merken van Deutsche Hospitality (Steigenberger Hotels AG), onder een 20-jarig huurcontract. Het ontwerp van het pand volgt de nieuwste IntercityHotel-ontwerpstandaard. Het is het tweede hotel van Necron AG in samenwerking met Deutsche Hospitality.

HVS Hodges Ward Elliott trad op als exclusief adviseur van Necron.