Huurtransacties in Arnhem en omgeving

In Arnhem hebben onder andere Stichting Karakter, Coolblue en de Burger King huurtransacties afgesloten.

Stichting Karakter huurt 1100 m² op IJsseloord 2 in Arnhem. Het centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie verhuist binnenkort naar Delta 1 te Arnhem en neemt daar 1100 m² kantoor en 26 parkeerplaatsen in gebruik.

Coolblue opent XL-winkel van 1225 m² aan de Roggestraat in Arnhem. Samen met de transactie van Backwerk is daarmee het volledige pand van de voormalige Kijkshop verhuurd.

Burger King huurt langjarig 450 m² winkelruimte aan de Jansstraat 43 in Arnhem. Het betreft de voormalige Intertoys-winkel.

Stichting Nidos huurt langjarig 340 m² op de President Kennedylaan 104–108 in Velp. Stichting Nidos begeleidt alleenstaande asielzoekers.

DermaClinic, een cosmetische kliniek en schoonheidssalon, zal op korte termijn een nieuwe vestiging openen van 400 m² in de voormalige MyCom-winkel aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 2. 

Recruitmentorganisatie Actos Groep huurt per eind 2019 200 m² aan de Jansbuitensingel 7 in Arnhem.

Poppinghaus Auto’s heeft een bedrijfspand van 900 m² gehuurd aan De Overmaat 22 in Arnhem.

Engelsing Beleggingen verhuurt 325 m² kantoorruimte aan de Stationsweg 44 te Oosterbeek aan Chainresult. Chainresult adviseert derden in het versnellen en optimaliseren van supply chains.

Salut, voorheen onderdeel van VGZ, huurt 200 m² in het pand aan de Jansbuitensingel 7 te Arnhem. Salut richt zich op het stimuleren van een gezondere levensstijl.

Psychologenpraktijk J. Muskens, nu nog gevestigd in Zevenaar, neemt per november zijn intrek in het pand aan de Velperbinnensingel 3 te Arnhem.

KF Action opent Vitaliteitscentrum ‘De Bron’ en huurt 210 m² aan de Hoofdstraat 26a te Velp.

Zoals al eerder gemeld opent Big Bazar een winkel aan de Rijnstraat 49 in Arnhem. De opening staat gepland voor het vierde kwartaal van 2019.

In opdracht van de eigenaar heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, 110 m² winkelruimte aan de Utrechtseweg 96 te Oosterbeek verhuurd aan MP Brows.

Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van de eigenaren 185 m² winkelruimte aan de Vierakkerstraat 1 te Huissen verhuurd aan een lokale fysiotherapiepraktijk.

Bilim Kledingreparatie huurt de winkelruimte aan de Beekstraat 113 te Arnhem. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, trad op namens de vertrekkend huurder, The Brow Bars.

Tenzij anders gemeld, adviseerde Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem bij deze transacties.