Hutspot opent zesde vestiging in Magna Plaza

Winkelketen Hutspot opent haar zesde vestiging in Magna Plaza in Amsterdam. De winkel in het monumentale pand wordt ruim 700 m² groot en gaat naar verwachting 22 juni open.

Het van oorsprong Amsterdamse concept is pionier in het ‘blurring’ concept door de verkoop van producten te combineren met onder andere een lunchroom en kapper. Ontwerptalenten, designers en ondernemers krijgen bij Hutspot een podium. Op deze manier creëren zij een unieke winkelervaring voor hun klanten. Hutspot heeft nog twee winkels in Amsterdam en winkels in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

De nieuwe vestiging van Hutspot past bij de herpositionering van Magna Plaza. Op dit moment wordt het winkelaanbod aangepast zodat het aansluit bij de wensen van bezoekers. Op de bovenste etage is in april een foodcourt met 14 restaurants en 3 bars geopend: The Food Department. Hier zijn onder andere Brut de Mer, van 't Spit, Petit Gateau en The Butcher gevestigd.

Vastgoedadviseur Colliers International begeleidt de herpositionering van Magna Plaza en adviseerde de verhuurder MP Monumenten bij deze transactie.