Hoogste punt De Stadsheer in Tilburg bereikt

TILBURG - Dinsdag 12 september zal het hoogste punt van De Stadsheer aan de Spoorlaan in Tilburg worden bereikt. Wethouder Aarts-Engbers, belast met de Spoorzone, zal een officiële handeling verrichten. De Stadsheer is een 101 meter hoge woontoren met 85 huurwoningen op 25 etages. Op de eerste 6 bouwlagen komen kantoren, 2543 m[sup]2[/sup] in totaal. Eigenaar van de woningen is Amvest, de kantoren worden afgenomen door VGZ Vastgoed, die ze extern zal verhuren.

TILBURG - Dinsdag 12 september zal het hoogste punt van De Stadsheer aan de Spoorlaan in Tilburg worden bereikt. Wethouder Aarts-Engbers, belast met de Spoorzone, zal een officiële handeling verrichten. De Stadsheer is een 101 meter hoge woontoren met 85 huurwoningen op 25 etages. Op de eerste 6 bouwlagen komen kantoren, 2543 m2 in totaal. Eigenaar van de woningen is Amvest, de kantoren worden afgenomen door VGZ Vastgoed, die ze extern zal verhuren.

Verhuur van de appartementen wordt gedaan door Meeùs Makelaars en Van de Water Makelaardij. Architect van de StadsHeer is EGM Architecten uit Dordrecht. Ontwikkelaar is BAM Vastgoed, aannemer is BAM Woningbouw.
De Stadsheer wordt in het eerste kwartaal van 2007 opgeleverd.