Gapph opent nieuw hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch

Gapph Vastgoedbeheer opent op 1 juni 2020 zijn nieuwe hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch.

Het bedrijf neemt zijn intrek in kantoorgebouw het Binnenhof aan de Magistratenlaan in het Paleiskwartier, tegen het Centraal Station aan.

Vastgoed- en leegstandbeheerder Gapph Vastgoedbeheer is opgericht in 2013 en breidt zijn activiteiten uit in binnen- en buitenland. Het bedrijf is met 75 medewerkers actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Het van oorsprong Bossche bedrijf verhuisde in 2015 naar Eindhoven, mede door de overname van een grote leegstandbeheerder uit die regio. Door de snelle groei is er behoefte aan een groter kantoor en keert het bedrijf terug naar de stad waar het ooit begon. Johan van Haaster, oprichter en, samen met Jeroen Fanchamps, eigenaar van Gapph Vastgoedbeheer: ‘Het kantoor in ’s-Hertogenbosch ligt centraal ten opzichte van onze regiokantoren, die verspreid liggen over het hele land.’

Het Binnenhof is opgeleverd in 2002 en sinds 2015 in het bezit van NSI. Het kantoorgebouw ligt op kantorenlocatie het Paleiskwartier, vlakbij het Centraal Station en de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De A2 en de A59 zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar. Gapph huurt 300 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen, met dakterras op de bovenste verdieping. Het behoudt een operationeel regiokantoor in Eindhoven, op het door Gapph geëxploiteerde project Plan-B.

NSI werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars.