Central Post in Rotterdam volledig verhuurd

Het multi tenant-kantoorgebouw Central Post aan het Delftseplein 29-30 in Rotterdam heeft voor circa 3065 m² kantoorruimte een nieuwe huurder gevonden.

Met de verhuur van de circa 1300 m² op de begane grond en 1ste verdieping alsmede de wederverhuur van circa 1765 m² op de tweede verdieping is het kantoorgebouw voor 100% verhuurd.

Central Post is een van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het werd gebouwd in de jaren 50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen. Hannover Leasing is namens de eigenaar betrokken bij het gebouw als Asset Manager.

Bij deze verhuurtransactie is eigenaar en verhuurder Central Post I bijgestaan door het Rotterdamse kantoor van CBRE. CBRE adviseerde Central Post zowel bij de verhuur van de leegstand als bij de wederverhuur van de tweede verdieping. Ooms Bedrijfsmakelaars was collegiaal betrokken bij de verhuur van de leegstand.