Adelaer breidt uit met raad van advies

Adelaer heeft een raad van advies ingesteld, die bestaat uit Sylvester Eijffinger en Bert Pauli.

De raad van advies adviseert het bestuur van Adelaer over ontwikkelingen en strategische onderwerpen, met als oogmerk de groei, professionaliteit en digitalisering binnen Adelaer door te voeren.

Eijffinger is onder meer sinds september 2020 emeritus hoogleraar Financiële Economie in Tilburg en emeritus president van de Tilburg University Society. Daarnaast was hij lid van het Panel van Monetaire Experts van het Europese Parlement ten behoeve van de monetaire dialoog met de Europese Centrale Bank. Tevens was hij lid van de Adviescommissie Toekomst Banken. Hij is voorzitter van de raad van commissarissen van de Stichting BKR en lid van de raad van advies van Banning Advocaten. Sinds september 2020 is hij lid van de raad van advies van de Adelaer Groep.

Pauli heeft functies vervuld bij zowel het bedrijfsleven als de overheid. Hij was 8 jaar gedeputeerde, tevens plv Commissaris van de Koning, van de provincie Noord-Brabant. Hij was lid van de Dutch Trade and Investment Board, en plv voorzitter IPO. Nu is hij onder meer voorzitter RvC van Bernhoven, Eindhoven Engine, Visit Brabant en lid RvT Photon Delta. Daarnaast adviseert hij bedrijven op strategisch gebied, waaronder Adelaer (sinds september 2019).

Laatste nieuws

Evenementen