AB Sagax koopt bedrijfscomplex in Schiedam

AB Sagax heeft door een sale-en-lease-backtransactie het complex aan de Admiraal de Ruyterstraat 2 te Schiedam gekocht van Itho Daalderop Nederland.

Itho Daalderop heeft het complex, bestaande uit 4000 m² vvo kantoorruimte en 8100 m² vvo bedrijfsruimte, vanuit strategische overweging verkocht en langjarig terug gehuurd.

Itho Daalderop onderscheidt zich door in te spelen op de sterk veranderende installatiemarkt, zowel nationaal als internationaal. De stijgende energieprijzen, de schaarser wordende voorraad van traditionele energiebronnen en de groeiende behoefte aan meer comfort, deze schijnbare tegenstelling is de uitdaging van Itho Daalderop.

AB Sagax is een beursgenoteerde internationale vastgoedonderneming met een notering aan de Nasdaq in Stockholm. AB Sagax belegt in bedrijfsruimten en is reeds twee jaar actief in Nederland.

De verkoper werd gedurende de transactie juridisch geadviseerd door Greenberg Traurig.
Molenaar Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens Itho Daalderop tot stand.  De makelaarscombinatie namens verkoper bestond uit Molenaar Bedrijfshuisvesting en JLL.

Gerelateerde artikelen: