Certitudo Capital ontwikkelt vijf kantoorvilla's in Den Bosch

DEN BOSCH - Certitudo Capital is gestart met de bouw van vijf kantoorvilla’s in plan Pentaparc. De sloop van de bestaande bebouwing (voormalig datacenter Getronics) is voltooid en de fundering van de eerste kantoorvilla is gestort. Met deze planontwikkeling ontwikkelt Certitudo Capital vijf kantoorvilla’s en voegt daarmee ongeveer 5000 m[sup]2[/sup] vvo kantoorruimte toe aan de bestaande kantorenvoorraad in ’s-Hertogenbosch.

DEN BOSCH - Certitudo Capital is gestart met de bouw van vijf kantoorvilla’s in plan Pentaparc. De sloop van de bestaande bebouwing (voormalig datacenter Getronics) is voltooid en de fundering van de eerste kantoorvilla is gestort. Met deze planontwikkeling ontwikkelt Certitudo Capital vijf kantoorvilla’s en voegt daarmee ongeveer 5000 m2 vvo kantoorruimte toe aan de bestaande kantorenvoorraad in ’s-Hertogenbosch.

De oplevering van de eerste volledig verhuurde kantoorvilla staat gepland in het 2e kwartaal van 2011. De kantoorruimtes binnen Pentaparc worden zowel per verdieping (ca. 250 m2) als in zijn geheel te huur en te koop aangeboden.
DTZ Zadelhoff is betrokken als makelaar bij de verhuur en verkoop van Pentaparc