Kantoorgebouw One20 volledig verhuurd

NSI heeft nieuwe huurovereenkomsten gesloten met Scalehub en Enrgy/Arbobutler voor kantoorgebouw One20 in Amsterdam Sloterdijk.

Hiermee is het 9743 m² grote kantoorgebouw aan de Telesportboulevard 126 per 1 december volledig verhuurd.

Scalehub breidt zijn huidige kantoorruimte uit met 950 m² op de eerste verdieping. Het bedrijf huurt nu al kantoorruimte op de tweede verdieping. Enrgy/Arbobutler huurt voor 10,5 jaar ruim 1530 m² op de derde verdieping.

NSI heeft het gebouw in maart 2020 gekocht om zijn positie in Amsterdam Sloterdijk verder uit te breiden. Het gebouw had toen een bezettingsgraad van 69%. Dat betekent dat NSI het gebouw binnen negen maanden volledig heeft verhuurd. NSI heeft direct na aankoop alle leegstaande kantoorruimtes gerenoveerd en een koffiebar en receptiedienst via de Huismeesters toegevoegd op de begane grond. Het gebouw is nu verhuurd aan vijf huurders. De Wault stijgt door de nieuwe huurtransacties van 4,0 jaar in maart naar 6,5 jaar in december. De yield on cost is verbeterd van 3,5% bij aankoop naar 5,6% per 1 december 2020.

NSI werd geadviseerd door Savills in collegiale samenwerking met Trec. Arbobutler werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate.