Raad voor de Kinderbescherming huurt in Parktoren Arnhem

ARNHEM - De Rijksgebouwendienst (RGD) heeft voor de Raad voor de Kinderbescherming een huurovereenkomst gesloten met Chalet Group voor kantoorruimte in de Parktoren in Arnhem aan de Nieuwe Stationsstraat 20. De overeenkomst betreft circa 3338 m[sup]2[/sup] verdeeld over zes verdiepingen en 33 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

ARNHEM - De Rijksgebouwendienst (RGD) heeft voor de Raad voor de Kinderbescherming een huurovereenkomst gesloten met Chalet Group voor kantoorruimte in de Parktoren in Arnhem aan de Nieuwe Stationsstraat 20. De overeenkomst betreft circa 3338 m2 verdeeld over zes verdiepingen en 33 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

De locaties Zutphen en Arnhem van de Raad voor de Kinderbescherming worden door deze transactie bij het station geclusterd. Naast de Raad voor de Kinderbescherming hebben recentelijk ook Atos en Regus zich in het gebouw gevestigd. Op dit moment is op de 12e verdieping nog circa 500 m2 voor de verhuur beschikbaar.
De verhuurder, Chalet Group, werd in collegiale samenwerking met Van Boom & Slettenhaar Vastgoedbeheer bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.