Winkelcentrum Bètaplein in Leiden volledig verhuurd

Green Real Estate verhuurt laatste winkel-units in winkelcentrum Bètaplein in Leiden aan Topaz Sport en Ochama.

Met de komst van Topaz Sport en de Chinese internetwinkel Ochama van JD.COM is het winkelcentrum aan het Bètaplein in Leiden volledig verhuurd.

Topaz Sport is opgericht door internationaal karate-kampioen en trainer Babak Goudarzi. Hij richt zich onder andere op de bewoners en scholieren uit de buurt, met daarnaast ook speciale programma’s voor senioren en kinderen. De sportschool huurt 375 m2 op de begane grond aan Bètaplein 20 in Leiden.

De webwinkel van JD.Com, Ochama, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een winkel van 930 m2 op de begane grond aan Bètaplein 22 A-D in Leiden. JD.COM is samen met Amazon en Alibaba een van de grootste online retailers ter wereld.

Green is al jarenlang een van de eigenaren in het Lammenschansgebied. In 2011 realiseerde Green er het scholencomplex aan het Bètaplein, waarin het Da Vinci College, mbo Rijnland, PLUS supermarkt en een openbare parkeergarage zijn gehuisvest. De totale ontwikkeling aan het Bètaplein omvat in totaal 2.728 m2 retail. In oktober 2021 opende Green woonzorgcomplex Hestya aan Kanaalpark 141 in het Lammenschangsgebied. De 70 zorgwoningen in dit complex zijn langjarig verhuurd aan zorgorganisaties Gemiva-SVG groep en De Haardstee.                                            

Laatste nieuws

Evenementen