We Are Labels verhuist naar nieuwe locatie in De Passage in Den Haag

Het Nederlandse modemerk We Are Labels opent in september een nieuwe winkel in De Passage in Den Haag.

ASR real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige overeenkomst met We Are Labels. De winkel aan de Passage 40 ligt op een prominente plek in De Passage en heeft een oppervlakte van circa 218 m² op de begane grond en 115 m² in de kelder. 

We Are Labels focust zich momenteel op de relocatie van kleinere, oudere boutiques naar grotere locaties. Ook in Den Haag verhuist de retailer binnen De Passage naar de rotonde tegenover de Apple store. In samenwerking met ASR real estate werd de locatie op nummer 40 getransformeerd tot een winkel met negen meter hoge plafonds. Oude ornamenten werden gerestaureerd en marmeren elementen zijn teruggebracht.

Met de nieuwe winkel in Den Haag volgt het bedrijf We Are Labels de nieuw ingezette koers en realiseert verdere expansie. Eind 2022 gaat de volgende winkel op de Haarlemmerstraat in Amsterdam open en begin 2023 zal een winkel in Maastricht openen.

We Are Labels is een winkelconcept voor dames en heren. Opgericht in 2010 als een kleine boetiek in Amsterdam heeft het bedrijf zich ontwikkeld als compacte fashion chain met elf winkels in Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Gent en Den Haag.

De Passage (12.000 m²) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich tussen de Spuistraat en de Hoogstraat in Den Haag. De winkelpassage focust zich op het midden tot hoog segment en heeft een mix van zelfstandige ondernemers en landelijke formules, versterkt met internationale winkelketens.