Vastgoed Regatta keert na vijf jaar terug met nieuwe organisatoren

De Vastgoed Regatta, het grootste zeilevenement ter wereld met Lemsteraken, maakt zijn comeback na een afwezigheid van vijf jaar.

 

Stichting Vastgoed Regatta, opgericht in 2011, heeft de organisatie overgedragen aan JAJO en Zadelhoff Vastgoedadviseurs. Het evenement vindt plaats op donderdag 12 september 2024 in Enkhuizen.

De nieuwe organisatoren, JAJO en Zadelhoff Vastgoedadviseurs, zijn vastbesloten om het evenement nieuw leven in te blazen. Na jaren in Volendam te hebben plaatsgevonden, verhuist de 9e editie van de Vastgoed Regatta naar Enkhuizen. Deze levendige havenstad met een rijke geschiedenis vormt het decor voor een dag vol zeilplezier en zakelijke ontmoetingen.

Eén na grootste vastgoedevent

Ivo van der Mark, CEO JAJO: "Vastgoed Regatta is na Provada het grootste vastgoedevenement in Nederland. Het heeft de afgelopen jaren onder andere vanwege de coronapandemie helaas niet plaatsgevonden. Dit is door velen als een gemis ervaren. Ik ben dan ook blij dat JAJO samen met Zadelhoff Vastgoedadviseurs de organisatie heeft overgenomen van BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs, waardoor dit prachtige evenement weer kan plaatsvinden.”

 Sicco Posthumus, CEO Zadelhoff Vastgoedadviseurs vult aan: "Ik ben enorm trots dat we na een pauze van vijf jaar weer van start kunnen met de Vastgoed Regatta. De Vastgoed Regatta is een uniek sportief event waarbij een vloot aan racewaardige Lemsteraken onze genodigden de mogelijkheid bieden om op een sportieve manier te netwerken. Het event zal traditiegetrouw worden afgesloten met een fantastische borrel, ditmaal in de haven van Enkhuizen."

Goed doel

De Vastgoed Regatta, ooit gestart met 20 deelnemers in Muiderzand, heeft zich ontwikkeld tot een prestigieuze zeilwedstrijd op Lemsteraken. Stichting Vastgoed Regatta koppelt jaarlijks een goed doel aan dit evenement. Dankzij het grote aantal deelnemers en de bijbehorende inschrijfgelden heeft de Stichting de afgelopen jaren in totaal ongeveer € 150.000 kunnen toewijzen aan goede doelen. Dit jaar ondersteunt Stichting Vastgoed Regatta het KNRM.