TrueLime en PR Beheer huren in Breda

TrueLime en PR Beheer huren kantoorruimte aan de Hoge Mosten 8–14 in Breda van Westpoort Vastgoed.

TrueLime huurt 895 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen en PR Beheer 925 m² kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen.

Westpoort Vastgoed heeft het kantoor aan de Hoge Mosten 8–14 in Breda onlangs leeg gekocht en het gemoderniseerd. Met deze transacties is het gebouw volledig verhuurd.

TrueLime is in 1997 opgericht en is gevestigd in Breda. TrueLime levert tools waarmee een organisatie een digitale samenwerkingsomgeving kan inrichten. Door de snelle groei van het bedrijf heeft het de afgelopen jaren diverse kantoorunits in een verzamelgebouw gehuurd. De nieuwe huisvesting biedt TrueLime de mogelijkheid door te groeien in een omgeving met open kantoorvloeren.

PR Beheer is een dienstverlener in de letselschademarkt. De nieuwe kantoorruimte biedt voldoende ruimte om de groei te kunnen verwezenlijken.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille met kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards. Westpoort behartigt ook de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, is collegiaal met Luc Vastgoed Adviseurs belast met de verhuur, en realiseerde de transactie met TrueLime namens de verhuurder. Huurder TrueLime werd geadviseerd door Storimans & Partners. Bij de transactie met PR Beheer is geen makelaar betrokken geweest.

Artikelen in de omgeving: