Stichting Kinderopvang 2Samen huurt kantoorruimte in Den Haag

Stichting Kinderopvang 2Samen heeft 1.404 m² kantoorruimte gehuurd, gelegen op de 4e verdieping van kantoorpand ‘Monchyplein’ aan het Alexanderveld 5 in Den Haag.

Het pand heeft een totaal metrage van 6.985 m² verdeeld over de kelder, begane grond en 1e tot en met 4e verdieping, alsmede 114 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Het object is gelegen in de Archipelbuurt tussen het oude centrum van Den Haag en Scheveningen. Naast het Vredespaleis zijn in de directe omgeving diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder het hoofdbureau van de Politie Haaglanden, Unipat, NIBC en verschillende ambassades. Op loopafstand is de Bankastraat gelegen met diverse faciliteiten zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, stomerij en diverse lunchrooms.

COG Makelaars bracht collegiaal met Cushman & Wakefield de transactie namens verhuurder PPF Real Estate tot stand. Het asset management van het gebouw is in handen van NL Asset Management. Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars trad op namens huurder Stichting Kinderopvang 2Samen.