Securelink huurt 2200 m² kantoorruimte in Utrecht

Een fonds geadviseerd door Aventicum Real Estate heeft een huurovereenkomst gesloten met het it-bedrijf SecureLink Nederland voor kantoorruimte in een pand in Utrecht.

Het betreft hier de huur van circa 2200 m² kantoorruimte aan de Orteliuslaan 1001 op Business Park Papendorp. Het gebouw is recent grootschalig gerenoveerd en er zijn diverse duurzaamheidsmaatregelen getroffen waardoor het kantoorgebouw nu over een energielabel A beschikt.

SecureLink is een it-bedrijf dat zich richt op het verbeteren van beveiliging en geïntegreerde netwerkoplossingen voor bedrijven binnen de Benelux. Het is onderdeel van Orange Cyberdefense. Om de verdere groei van het bedrijf te faciliteren heeft SecureLink gekozen te verhuizen naar het hoogwaardige businesspark Papendorp in Utrecht.

In het gebouw is nog circa 1100 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het fonds in deze transactie is geadviseerd door Aventicum Real Estate, Cairn Real Estate en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Huurder SecureLink is bij deze transactie geadviseerd door 3stone Real Estate.