ScaleHub Offices opent vestiging in Amsterdam Sloterdijk

ScaleHub opent haar vijfde vestiging in Amsterdam en kiest voor gebouw One20 gelegen naast het treinstation Amsterdam Sloterdijk aan de Teleportboulevard.

Deze huurtransactie heeft betrekking op ruim 1500 m² kantoorruimte en is de tweede locatie voor ScaleHub aan de westkant van Amsterdam.

ScaleHub is een snelgroeiend ‘all inclusive kantoorconcept’ en ondersteunt groeiende bedrijven op het gebied van huisvesting zodat de ondernemers zich kunnen focussen op hun onderneming. Scalehub is tot overeenstemming gekomen met verhuurder Trinity Vastgoed III en is een langjarige samenwerking aangegaan.
Gebouw One20 staat vlakbij treinstation van Amsterdam Sloterdijk. Het biedt vloervelden van ruim 1500 m², een binnentuin en lobby. Binnen dit gebouw is de 3e verdieping nog beschikbaar voor verhuur (circa 1500 m²).

BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands, dat voor de verhuurder zowel het asset management en property management uitvoert, begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder en werd daarbij ondersteund door Savills als eerste makelaar en TREC als tweede adviseur.