Roel van de Bilt lid raad van advies Beaureale Investments

Roel van de Bilt (1969) is toegetreden tot de raad van advies van Beaureale Investments.

Van de Bilt vervulde diverse bestuursfuncties bij de vastgoedbank FGH Bank. Van december 2016 tot april 2023 was hij directeur van Rabobank Real Estate Finance. Hij is momenteel onder meer ‘Fellow Financieel Risicomanagement’ bij de Amsterdam School of Real Estate en hij bekleedt een commissariaat bij vastgoedadviesbureau Brink.

Complexe financieringsoplossingen

Van de Bilt is een expert op het gebied van complexe financieringsoplossingen bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, vastgoedbeleggingen en de bouw. Ook beschikt hij over ruime kennis en ervaring in alternatieve financieringsvormen zoals syndiceringen en debt funds. Hij heeft een duidelijke visie op verduurzaming van vastgoed die hij onder meer uit in zijn bijdragen aan publicaties en opiniestukken.

Enrico de Koster, CEO Beaureale Investments: “Roel is een deskundig en betrokken persoon. Zijn naam is een begrip in de Nederlandse bouw en vastgoedsector. Met zijn decennialange ervaring op het gebied van investeringen in en financiering van vastgoed, projectontwikkeling en de bouw is hij als lid van de raad van advies van grote toegevoegde waarde bij onze investeringsfondsen en de verdere ontwikkeling van Beaureale.”

Over Beaureale Investments

Beaureale Investments is specialist in de hospitality vastgoedmarkt in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Het management team van Beaureale Investments is gezamenlijk meer dan 50 jaar succesvol actief op het hoogste niveau in de toeristische branche in Frankrijk, België, Nederland en Duitsland. De specialisten bieden oplossingen voor juridische en financiële vraagstukken en adviseren investeerders en exploitanten om de vastgoedwaarde duurzaam te verhogen. Beaureale beschikt over een AIFMD vergunning en structureert vastgoed investeringsfondsen voor een breed publiek, onder meer in samenwerking met Center Parcs.

De raad van advies van Beaureale bestaat nu uit voorzitter Paul Hoen en de algemene leden Carlo Broeren en Roel van de Bilt. De raad van advies heeft geen formele, juridische (bestuurders)aansprakelijkheden en verantwoordelijkheden binnen de onderneming en/of Beaureale.