Ricardo Roode aan de slag bij ASR Dutch Mobility Office Fund

Ricardo Roode (29) treedt per 1 mei in dienst bij a.s.r. real estate als fundmanager van het ASR Dutch Mobility Office Fund.

Dat richt zich op kwalitatief hoogwaardige kantoren in de directe omgeving van mobiliteitsknooppunten in de vijf grootste kantorenmarkten (G5) van Nederland. In zijn nieuwe rol als fundmanager maakt Ricardo Roode samen met de fund director en fund controller deel uit van het Fund Management Team van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Naast de werkzaamheden voor het fonds, zoals het opstellen van het jaarlijkse businessplan, organisatie van de aandeelhoudersvergaderingen en nieuwe pitches, is hij het primaire aanspreekpunt voor investeerders uit binnen- en/of buitenland.

Na zijn studie Sociale Geografie en Planologie in Utrecht en Vastgoedkunde in Groningen werkte Ricardo Roode 3,5 jaar als taxateur bij Dynamis Taxaties. Daarna ging hij naar MN, waar hij eerst werkzaam was als analist en daarna als portefeuillemanager binnen het non-listed vastgoedteam dat verantwoordelijk was voor de selectie en monitoring van fondsen.