Re-Use koopt pand in Roermond

Re-Use Properties heeft een kantoorpand in Roermond gekocht.

Re-Use Properties kocht het kantoorgebouw aan de Bredeweg 28 te Roermond. Re-Use Properties is een groep particuliere investeerders die voornemens is op deze locatie 35 24-uurs zorgappartementen te realiseren. Verkoper is een particuliere belegger. Medio oktober van dit jaar bereikte koper en verkoper overeenstemming over de aan- en verkoop en op 21 december heeft de kopende partij de sleutels in ontvangst mogen nemen.

Het kantoorgebouw, waar voorheen Reclassering Nederland in was gevestigd, bestaat uit 3 verdiepingen, beschikt over een oppervlakte van 2845 m² en is voorzien van 32 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Het kantoorgebouw bevindt zich op loopafstand van het centrum van Roermond. In de directe nabijheid van het object bevindt zich o.a. een locatie van Gilde Opleidingen, het Stichting Laurentius Ziekenhuis en zorgcentrum Proteion Roncalli.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie samen met Jack Frencken makelaars op namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Laatste nieuws

Evenementen