RSM huurt in kantoorgebouw Number One in Amsterdam Noord

MMZ Properties heeft onlangs een nieuwe verhuurovereenkomst gesloten met accountant- en belastingadviseur RSM voor circa 2000 m² in kantoorgebouw Number One in Amsterdam.

RSM is actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financieel-economische en strategische vraagstukken. RSM heeft een landelijke kantorendekking en werkt in Nederland met 550 professionals.

Het kantorencomplex Number One beslaat in totaal circa 29.000 m² verdeeld over een bouwdeel van circa 21.000 m² dat is verhuurd aan Hema en een bouwdeel van 8.000 m². Laatstgenoemd bouwdeel, dat onlangs voor de verhuur beschikbaar is gekomen, ondergaat momenteel een grootschalige renovatie van de gehele begane grond. De vernieuwde entree voorziet in een ruime lobby die als hospitality- en ontmoetingsruimte zal fungeren voor alle huurders in het gebouw, waar voorts receptie en cateringdiensten wordt gevoerd door Vascobelo alsmede gedeelde vergadervoorzieningen en een sportschool.

Het uit 2009 daterende gebouw heeft energielabel A en is één van de weinige kantoren in Amsterdam Noord met grote open verdiepingsvloeren.

De verhuur van de beschikbare kantoren is in handen van Cushman & Wakefield en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Namens RSM is de transactie tot stand gebracht door SRE, Sikkel Real Estate en namens verhuurder door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.