PingProperties verhuist hoofdkantoor naar Schiphol

PingProperties verhuist haar hoofdkantoor per 20 september naar de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol.

PingProperties neemt zijn intrek in het Ibis Styles Schiphol Airport hotel. Voor PingProperties is dit de tweede keer dat het zich huisvest in haar eigen asset. In 2009 verhuisde PingProperties van de Zuidas naar haar voormalige eigen asset Atlas Arena Amsterdam.

De verhuizing vindt plaats omdat PingProperties hiermee invulling geeft aan een nieuw werkconcept genaamd ‘Connect Working’. Met de veranderende maatschappij en algemene tendens meer thuis te werken, verandert de rol die het kantoor heeft van een plek om te werken in een plek om te ontmoeten.

Door het kantoor van PingProperties in het ibis Styles Amsterdam Airport te huisvesten is het Connect Working concept nader door PingProperties vormgegeven en leidt de koppeling bovendien tot een versterking van zowel de kantoor- als hotelfunctie. Het interieur van het kantoor is daarbij ingevuld om aan te sluiten bij het concept.

PingProperties heeft naast haar hoofdkantoor te Schiphol ook drie site offices in haar eigen assets te weten: Dutch Tech Campus te Zoetermeer, Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht en Winkelcentrum Passage te Schiedam.