OML verkoopt drie bedrijfskavels in Roermond

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) heeft ondanks strenge wet- en regelgeving over PAS en stikstofdepostie drie kavels verkocht aan lokale ondernemers. 

In nauw overleg tussen OML, het bevoegde gezag en de ondernemers kunnen de laatsten een nieuw bedrijfspand ontwikkelen.

Installatiebedrijf Derikx Infra kocht de naastgelegen kavel op bedrijventerrein Windmolenbos in Haelen voor toekomstige uitbreiding van het bestaande bedrijf.

Bouwbedrijf MZ Constructions kocht op hetzelfde bedrijventerrein een kavel van bijna 2000 m² voor nieuwbouw van het bedrijf.

Forelle Eskina kocht de laatste bedrijfskavel van OML op Roerstreek-Zuid in Roermond. Op deze 4000 m² grote kavel gaat de Roermondse vastgoedontwikkelaar bedrijfsunits bouwen voor de verhuur, inspelend op de toenemende marktvraag naar bedrijfsruimte.

Op Roerstreek-Zuid heeft OML nu alle beschikbare bouwgronden verkocht. Op dit moment zijn er in de directe omgeving kavels beschikbaar op bedrijventerrein Roerstreek-West. OML heeft daarnaast bedrijfskavels beschikbaar in de zuidelijke stadsrand van Roermond en in de gemeentes Leudal, Maasgouw en Echt-Susteren.