Millennium Tower in Rotterdam volledig verhuurd door komst Vitol en Anchor

Vitol Netherlands Coöperatief en Anchor Insurance Rotterdam huren kantoorruimte in de Millennium Tower gelegen aan het Weena 690 in Rotterdam.

Beide bedrijven zullen medio 2022 intrek nemen in het gebouw, op de 18e en de 19e verdieping. Hier zullen zij 1824 m² kantoorruimte in beslag nemen. De twee bedrijven hebben beide een langjarige huurovereenkomst getekend. 

De Millennium Tower ligt tegenover Rotterdam Centraal Station in het Central Business District en op het snijpunt van het commerciële en culturele hart van Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van het Marriott Hotel in het gebouw, kan er door huurders een beroep worden gedaan op 5-sterren services zoals grote vergaderruimtes, fitness en catering geserveerd op de kantoorvloer. Met de komst van Vitol en Anchor is het gebouw volledig verhuurd.

Beide huurders werden geadviseerd door BRiQ real estate. JLL adviseerde de verhuurder PPF real estate in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. NL asset management verzorgt het asset management voor het gebouw.